MediaWatch

Dyrby har holdt møde med B.T.-medarbejdere efter fravær

Alle medarbejdere på B.T. har onsdag været indkaldt til møde med ansv. chefredaktør Michael Dyrby som følge af hans indrømmelser om sexisme på TV 2 og fravær efter metoo-dokumentaren om TV 2.

Foto: Jens Hartmann Schmidt // Politiken

Dagen efter et stort interview i Berlingske, hvor ansv. chefredaktør på B.T., Michael Dyrby, erkender at have opført sig sexistisk og at have haft upassende forhold til ansatte i sin cheftid på TV 2, har han holdt møde med medarbejderne på B.T., hvor han har været fraværende siden 1. december.  Det bekræfter bl.a. chefredaktør Jonas Kuld Rathje fra B.T. over for MediaWatch.

Mødet blev først afholdt fysisk på B.T.'s adresse i Pilestræde i København og efterfølgende virtuelt med B.T.s nye redaktioner ude i landet. Ved begge møder var der mulighed for at stille spørgsmål til Michael Dyrby, der i kølvandet på dokumentaren "Metoo: Sexisme bag skærmen" .

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs