MediaWatch

Svensk branchemedie får ny chefredaktør

Bonnier-ejede Dagens Media får Linnéa Kihlström i spidsen for den redaktionelle ledelse til august.

Foto: Skærmklip fra Dagens Media (lavet af MediaWatch)

Reporter og redaktør på Dagens Media Linnéa Kihlström sætter sig fra august i stolen som chefredaktør på branchemediet, der fokuserer på den svenske medieverden. Det skriver Dagens Media selv.

Hun overtager rollen fra Fredrik Svedjetun, der lige nu er chefredaktør for Dagens Media og Resumé, som er en anden brancheudgivelse ejet af Bonnier, der også har øjne på svenske medier. Han stopper i begge roller til august, da han skal være chefredaktør på branchemedierne Market og Dagligvarunytt.

Yasmine Winberg overtager hans plads i chefredaktionen på Resumé.

Linnéa Kihlström har været tilknyttet Dagens Media i snart to år og har været redaktør siden december 2020. Før det har hun i flere år slået sine journalistiske folder hos Medievärlden - en svensk onlineudgivelse med fokus på medier, der i dag er fusioneret med Dagens Media. Her var hun bl.a. chefredaktør fra 2018 til 2019.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs