MediaWatch

Kristoffer Eriksen kommer tilbage under Mads Brüggers vinger: Bliver chefredaktør for Frihedsbrevet

En uge efter at være trådt af som chefredaktør på Ekstra Bladet annoncerer Kristoffer Eriksen, at han bliver journalistisk chefredaktør for Mads Brüggers kommende medie. "Det skal være fri, uafhængig og magtkritisk journalistik, som vækker opsigt," siger han om den journalistiske linje.

Foto: PR/Radio24syv

Kristoffer Eriksen slår igen pjalterne sammen med Mads Brügger, da han, efter en barselsorlov, tiltræder som journalistisk chefredaktør under fanerne af sidstnævntes nye medie, der indtil videre hedder Frihedsbrevet. Det skriver Ekstra Bladet.

Det sker omkring en uge efter, at Kristoffer Eriksen sagde farvel til samme stilling hos Ekstra Bladet. Han skal stå for etableringen og udviklingen af det nye medies journalistiske linje, forklarer han til Ekstra Bladet. Mads Brügger kommer til at trække de overordnede linjer i butikken og bliver ansv. chefredaktør og adm. direktør for mediehuset Friheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs