MediaWatch

Qvortrup: "Det var, hvad jeg vil kalde en no-brainer"

Ekstra Bladet skal markeres tydeligere som en magtkritisk ambassadør for dem, der ikke tilhører eliten, lyder ambitionen bl.a. fra ny ansv. chefredaktør Henrik Qvortrup, der ser avisens tidl. chefredaktør Victor Andreasen som et forbillede - og afviser at indføre betaling for tip.

Foto: LISELOTTE SABROE/Ritzau Scanpix

Henrik Qvortrup vender tilbage i toppen af dansk medieledelse og indtager posten som ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet. Det er hans tredje take på titlen som chefredaktør efter have haft haft den på B.T. i den tidlige del af karrieren og efterfølgende, som det vil være de fleste bekendt, på Se og Hør, der senere degraderede hans journalistiske kapital i en periode.

Muligheden for det comeback, udnævnelsen på Ekstra Bladet med en kliché også markerer, har ikke krævet mange overvejelser, fortæller han til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs