MediaWatch

Henrik Qvortrup skriver sig ind i rækken af chefredaktører på Ekstra Bladet - se hvem der er gået forud

Med udnævnelsen af Henrik Qvortrup som ny ansv. chefredaktør er et ledelsesskifte i Ekstra Bladets chefredaktion på plads. Se nedslagene i rækken af chefredaktører, han skriver sig ind i her.

Chefredaktør på Ekstra Bladet fra 1905-1936, Frejlif Olsen. | Foto: Holger Damgaard

To måneder efter tidligere ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet, Poul Madsen, takkede af, er det sidste kort i ledelseskabalen på JP/Politikens tabloidavis lagt med udnævnelsen af Henrik Qvotrup som Poul Madsens afløser.

Samtidig bliver Pernille Holbøll, der indtil i dag har været konstitueret i rollen, udnævnt til ledende chefredaktør med særligt ansvar for redaktionel og organisatorisk udvikling. Kristoffer Eriksen, der siden 2020 har været en del af chefredaktionen sammen med Pernille Holbøll, stopper. Hvorvidt Ole Sloths rolle som adm. chefredaktør forbliver uændret er endnu ikke oplyst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs