MediaWatch

Kristoffer Eriksen forlader Ekstra Bladet

Chefredaktør på Ekstra Bladet forlader avisen i forbindelse med, at Henrik Qvortrup er udnævnt som ny ansv. chefredaktør på avisen.

Foto: Linda Johansen

Kristoffer Eriksen har valgt at sige farvel og tak til Ekstra Bladet. Det skriver han selv på Twitter.

"Jeg har i dag besluttet at forlade Ekstra Bladet. Stort tillykke til Henrik Qvortrup med det vigtigste job i dansk dagspresse. Og tusinde tak for samarbejdet til Pernille Holbøll, som jeg kommer til at savne," lyder det første af to tweets om hans afgang.

I en tilføjelse lyder det, at der kommer nyt om hans "fremtidige gøremål" i næste uge.

Udmeldingen kommer samtidig med, at Henrik Qvortrup onsdag formiddag er udnævnt som ansv. chefredaktør på avisen.

Kristoffer Eriksen blev i slutningen af 2019 udnævnt som chefredaktør med ansvar for gravergruppen. Det skete under daværende ansv. chefredaktør Poul Madsen.

I samme ombæring blev også Pernille Holbøll udnævnt til chefredaktør med ansvar for breaking. Onsdag har hun fået titel af ledende chefredaktør med særligt ansvar for redaktionel og organisatorisk udvikling.

Inden ansættelsen på Ekstra Bladet kom Kristoffer Eriksen fra en stilling som nyhedschef på Radio24syv, som han forlod, da radioen lukkede i efteråret 2019. Forinden var han ansat som vært og journalist på samme radiostation.

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs