MediaWatch

Peter Bartram: "Det er ganske enkelt ikke bestyrelsesformandens opgave at drifte"

Peter Bartram vil ikke diskutere størrelsen af sin publicistiske baggrund: "Jeg fremlægger fakta. Så må andre bedømme, hvad der er for stort eller for småt". Han mener selv, at han medbringer den fornødne indsigt som kommende formand for JP/Politikens Hus, men vil ikke løfte sløret yderligere for sine planer i formandsstolen.

Peter Bartram i sin nye "uniform" - i toppen af den danske mediebranche. | Foto: Ivan Riordan Boll/Politiken/Ritzau Scanpix

Annonceringen af Peter Bartram som kommende formand for JP/Politiken Hus blev mødt med undren, enkelte skuldertræk og en ophedet debat. Især vækker det kritik, at man sætter en mand i spidsen for en stor mediekoncern, som mangler den publicistiske baggrund og erfaring med drift af medievirksomheder, som begge hans forgængere har haft.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs