MediaWatch

Nordjyske Medier skifter navn

Som led i en modernisering, der skal brande en bred produktportefølje, skifter mediekoncernen navn til Det Nordjyske Mediehus.

Morten Vinther Jensen (tv) og Karl Erik Stougaard, hhv. adm. direktør og ansv. chefredaktør, hos Det Nordjyske Mediehus. | Foto: Det Nordjyske Mediehus/PR

For at pudse brandet af og sætte sig selv mere i scene som en moderne mediekoncern med medietilbud på tryk, lyd og online ændrer Nordjyske Medier navn og hedder nu Det Nordjyske Mediehus. Det skriver koncernen selv i en pressemeddelelse.

"Vi er i dag et moderne mediehus, og det skal vores identitet signalere klart og tydeligt. Derfor byder vi i dag velkommen til Det Nordjyske Mediehus og glæder os til at tage hul på en ny og spændende epoke sammen med alle vores kunder, læsere og samarbejdspartnere," siger adm. direktør i Det Nordjyske Mediehus, Morten Vinther Jensen, i meddelelsen.

Det nye navn bliver ledsaget af et nyt visuelt udtryk.

Det Nordjyske Mediehus lancerede i februar onlineportalen Ligeher.nu, som samler og giver adgang til koncernens 21 lokalaviser som led i sin moderniseringsstrategi og som modsvar til faldende annonceindtægter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs