MediaWatch

Politiken lukker fysisk butik i København

Politikens abonnenter kan fra april ikke længere drage nytte af tilbud i Plusbutikken i København.

Foto: Katinka Hustad/Ritzau Scanpix

Når marts bliver til april, vil Politiken ikke længere drive fysisk butik i Vestergade i København. Det er således besluttet, at Plusbutikken, hvor Politiken-abonnenter kan købe forskellige produkter, lukker. Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Årsagen er, at danskernes handel i højere grad flytter online, og derfor mærker Politiken stigende interesse for de digitale tjenester i universet Politiken Plus, som derfor fortsætter udelukkende online.

"Gennem de seneste år har vi haft konstant vækst i vores salg online, og vi oplever, at abonnenter over hele landet lader sig inspirere af Plus' bæredygtige vareudbud, samtidig med at vi fortsat ser stor interesse for oplevelser og arrangementer, som udbydes gennem Politiken Plus," siger Kit Lyngaa, chef for Politiken Plus.

Plusbutikken i København åbnede i 2010.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs