MediaWatch

Information lægger app-baseret abonnementsordning i graven

Efter lidt mere end et års levetid har Information besluttet sig for at droppe en app, hvor man kunne købe adgang til et nyhedsoverblik og tre artikler fra avisen.

Foto: Dagbladet Information

Med støtte fra Google Digital News Initiative udviklede og lancerede Information sidste år Information Miniature, som var en digital abonnementsordning funderet i en app. Nu er appen lukket, fortæller adm. direktør Stine Carsten Kendal.

Information Miniature gav adgang til et dagligt nyhedsoverblik samt tre artikler fra Informations avis for en månedlig pris på 79 kr. Det er betragteligt billigere end det billigste avisabonnement, som koster 215 kr. for digital adgang til Information.dk og e-avisen. Men der er "betydeligt større interesse for at holde den samlede avis", lyder det fra Stine Carsten Kendal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs