MediaWatch

Politiken hjemsender alle journalister efter smitteudbrud

Grundet flere smittetilfælde af coronavirus skal alle Politikens journalister arbejde hjemmefra de kommende to døgn.

Foto: Jens Dresling

De kommende to dage står på hjemmearbejde for Politikens journalister, efter et udbrud af coronavirus har ramt avisen.

Over de seneste dage har Politiken konstateret flere smittetilfælde, som kunne pege på, at en smittekæde var sat i gang på avisen, skriver Politiken selv.

"Da medarbejdernes sikkerhed og tryghed går forud for alt andet, har vi valgt at lukke Politikens redaktion på Rådhuspladsen ned i 48 timer fra søndag morgen, så vi kan få rengjort, udluftet og desinficeret redaktionen," siger Christian Jensen, der er ansvarshavende chefredaktør på avisen.

Christian Jensen understreger, at smitteudbruddet og den efterfølgende hjemsendelse ikke vil have nogen indflydelse på printavisen eller netmediet.

I september var avisen Berlingske nødsaget til at hjemsende sine medarbejdere, eftersom to ansatte var blevet smittet med coronavirus.

Nordic Entertainment Group (Nent) var plaget af coronavirus i oktober, hvor seks ansatte blev konstateret smittet. Flere medarbejdere blev sendt hjem i isolation på baggrund af udbruddet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs