MediaWatch

Bornholms Tidende lukker sit trykkeri og opsiger fem medarbejdere

Fra nytår lukker Bornholms Tidende sit trykkeri på øen og sender trykningen af avisen til Sjælland. Lukningen koster fem stillinger og skal frigive penge til investeringer i avisen.

Kim Eland, adm. direktør, Bornholms Tidende. | Foto: PR/Bornholms Tidende

Bornholms Tidende lukker sit trykkeri i Rønne fra nytår og flytter avistryk til Sjælland for at kunne investere mere i udvikling. Det skriver avisen i en pressemeddelelse.

"Udviklingen har medført, at det er blevet billigere at trykke aviser på store trykpresser. Ved at lukke vores trykkeri frigiver vi midler, som vi vil investere i vores kerneopgave – at lave kvalitetsnyheder til bornholmerne på papir og digitalt, så det ser vi som den rigtige og naturlige forretningsmæssige beslutning for Bornholms Tidende og vores læsere," siger formand for Bornholms Tidendes bestyrelse, Peter Brandt Koefoed, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs