MediaWatch

Politiken sætter en fjerdedel af banneromsætning på spil med farvel til programmatisk salg

En del af omsætningen fra bannerannoncer kan falde væk på kort sigt, men Politiken satser på vækst på den lange bane ved at droppe programmatisk salg. Flere kvalitetsparametre kommer til at fylde mere, lyder det fra annoncedirektør.

Thomas Røn Larsen, annoncedirektør, Politiken. | Foto: PR

Politiken siger farvel og tak til programmatisk salg af bannerannoncer og vil give annoncører sikkerhed for, at deres budskaber bliver set af brugere, der klikker sig forbi Politiken.dk.

Med beslutningen vinker Politiken farvel til en ikke ubetydelig kilde til omsætning i det digitale annoncesalg. Men sigtet er at vinde det eventuelt tabte tilbage på sigt, lyder det fra Politikens annoncedirektør, Thomas Røn Larsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs