MediaWatch

Medarbejdere rettede kritik mod leder på Ekstra Bladet længe før afskedigelse

Ekstra Bladets chefredaktør blev flere år før afskedigelse af leder præsenteret for medarbejderes kritik af lederen, skriver Politiken.

Foto: Thomas Borberg

En række medarbejdere rettede hen over en længere årrække henvendelse til Ekstra Bladets ledelse med kritik af leder, som i 2017 fik en advarsel og samtidig blev forfremmet, inden han i 2019 blev afskediget, skriver Politiken.

"Tre tidligere ansatte har skriftlig dokumentation for, at Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, dengang blev forelagt deres kritik af lederen. Dokumentation, der påviser, at Poul Madsen, allerede ni år før den kombinerede forfremmelse og advarsel af den mandlige leder i 2017, var blevet gjort opmærksom på, at mandens ledelsesstil ifølge en række kvinder gik ud over deres arbejde på avisen," skriver Politiken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs