MediaWatch

JP/Politiken-topchef efter klage over kulturen på Ekstra Bladet: "Det gør mig ekstremt ondt"

46 tidligere og nuværende ansattes kritik af en sexistisk kultur på Ekstra Bladet gør "dybt, dybt indtryk", siger topchef i JP/Politikens Hus, der afviser, at brevet rokker ved tilliden til chefredaktør. Koncernen forstærker og understreger tiltag mod krænkelser.

Foto: Linda Johansen

Debatten om sexisme har været nærværende for alle i mediebranchen de seneste uger, men rykkede mandag for alvor ind under huden på JP/Politikens Hus, da 46 nuværende og tidligere ansatte på Ekstra Bladet i et brev til ledelsen, som Journalisten og Information beskrev mandag, berettede om oplevelser med sexisme på arbejdspladsen. Samtidig blev der rettet en hård kritik mod Ekstra Bladets ledelse for at have en blind vidvinkel på kulturen. 

Selvom kritikken er adresseret til Ekstra Bladet, rammer den også hårdt i direktionen i JP/Politikens Hus, siger adm. direktør Stig Ørskov.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs