MediaWatch

North Media skruer op for forventningerne til 2020

En omsætning under pres og et højere resultat er blandt hovedoverskrifterne i andet kvartal for North Media, der hæver forventningerne til hele året. Koncernen betaler penge tilbage fra hjælpepakke til medier.

Kåre Wigh, ordførende direktør, North Media. | Foto: PR/North Media

North Media, der bl.a. står bag FK Distribution, måtte se omsætningen gå tilbage i årets andet kvartal. Omvendt steg driftsresultatet, og selskabet skruer op for forventningerne til årets resultat. Det fremgår af North Medias regnskab for andet kvartal.

Omsætningen i kvartalet landede på 253,6 mio. kr. – 13 mio. kr. mindre end i samme periode sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs