MediaWatch

Euroinvestor henter ny chefredaktør fra FinansWatch

Efter ni måneder skiftes der igen ud på chefredaktørposten på Berlingske Medias investormedie Euroinvestor. Ny chef er fundet på det digitale nichemedie FinansWatch.

Foto: Berlingske Media

Simon Richard Nielsen skal fra august stå i spidsen for Euroinvestor som mediets chefredaktør. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Berlingske Media, som driver Euroinvestor.

Simon Richard Nielsen er hentet fra stillingen som indsigtsredaktør på erhvervsmediet FinansWatch, der - på linje med MediaWatch - er en del af Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus.

"Jeg er stolt over, at vi får Simon Richard Nielsen i spidsen for Euroinvestor. Han har stor indsigt i området og er en dygtig redaktør," siger Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver for Berlingske Media, i meddelelsen.

Ud over investorsitet Euroinvestor, der har fokus på investorer og aktiemarked, udgiver Euroinvestor den tidligere Radio24syv-podcast "Millionærklubben".

Den nye chefredaktør er uddannet økonom og har tidligere beskæftiget sig med finansmarkederne for Børsen og TV 2 og været partner i kommunikationsbureauet Capital Relations.

Han overtager stillingen fra Anne-Katrine Bugge, der har været chefredaktør på Euroinvestor i ni måneder. Det har ifølge Berlingske Media været en del af aftalen, at Anne-Katrine Bugge skulle bestride jobbet, indtil en permanent løsning var fundet. Hun fortsætter i regi af Berlingske Media, men i hvilken rolle er ikke afklaret, skriver mediehuset.

Anne-Katrine Bugge overtog stillingen som chefredaktør efter Lars Christensen, som forlod stillingen 1. november sidste år efter knap et år på posten.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere