MediaWatch

Weekendavisen finder ny litteraturredaktør internt

David Jacobsen Turner skifter titel hos Weekendavisen og skal fremover være litteraturredaktør.

Foto: Screenshot

David Jacobsen Turner, der hidtil har været souschef på Weekendavisens kulturredaktion, bliver avisens nye litteraturredaktør som afløser for Johannes Baun, der forlod mediet tidligere på året, skriver Kulturmonitor.

"Bogsektionen skal helt naturligt være noget, som alle boglæsere, forfattere, forlagsfolk og litterater ser frem til som et ugentligt højdepunkt. Men også alle andre læsere med en interesse i tidens vigtigste debatter. Den skal være uforudsigelig, vidende, sjov og elementært spændende," siger David Jacobsen Turner til mediet.

Han har tidligere været litteraturredaktør på Jyllands-Posten, inden han i 2019 rykkede til Weekendavisen, som han også arbejdede for i perioden 2011-2013.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs