MediaWatch

Politiken afskediger tre i salgsafdelingen

Tre er opsagt i Politikens kommercielle afdeling i forbindelse med ændringer i organisationen, forklarer kommerciel direktør. Hun afviser, at afskedigelserne alene har rod i coronakrisen.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Politiken har sagt farvel til tre ansatte i den kommercielle afdeling. Det bekræfter kommerciel direktør, Astrid Hald Jørgensen, over for MediaWatch. Afskedigelserne sker i forbindelse med en organisationsændring, forklarer hun.

"Vi har lavet en sammenlægning af nogle teams i annonceafdelingen som en del af de løbende tilpasninger. I den forbindelse har vi opsagt tre, men det er ikke en del af en større runde. Vi kigger løbende på forretningen og udviklingen i markedet og tilpasser vores teams," siger Astrid Hald Jørgensen, der ikke ønsker at uddybe ændringerne i afdelingen nærmere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs