MediaWatch

Medier sender medarbejdere hjem i hobetal – men udkommer stadig

En lang række medarbejdere hos landets medier vil den kommende tid dække nyhedsbilledet hjemmefra. Medier bakker op om regeringens initiativer og sender folk på hjemmearbejde, men chefredaktører forventer, at udgivelser vil udkomme som hidtil.

De skærpede tiltag mod coronavirus blev præsenteret ved et pressemøde i Statsministeriet onsdag aften. | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

De danske myndigheder tager mere drastiske midler i brug for at mindske spredningen af coronvirusset. Tiltagene blev præsenteret ved et pressemøde onsdag aften.

I de danske mediehuse vil de nye retningslinjer og tiltag også kunne mærkes. Fra statsminister Mette Frederiksen (S) lød det onsdag, at alle offentligt ansatte, som ikke arbejder i kritiske funktioner, sendes hjem. Private virksomheder opfordres til i videst muligt omfang at lade medarbejdere arbejde hjemmefra.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs