MediaWatch

Flere store medier får mindre i mediestøtte næste år

Antallet af medier, der får det maksimale beløb i redaktionel produktionsstøtte i 2020, har kurs mod at blive halveret i forhold til i år, viser fordelingen. 

Børsen er blandt de medier, som i 2020 ser ud til ikke at ramme støtteloftet på 17,5 mio. kr. | Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

17,5 mio. kr. Det beløb er i udgangspunktet det maksimale, som et medie kan modtage i redaktionel produktionsstøtte, og dét beløb ser færre medier ud til at nå i 2020.

Af Slots- og Kulturstyrelsens foreløbige liste over modtagere af støtte i 2020 rammer fire titler loftet. Det er Berlingske, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs