MediaWatch

Fire nye medier får redaktionel produktionstøtte i 2020

Grønlandsk mediehus og digitale nichemedier er blandt de nye navne, der næste år får del i de i alt 358 mio. kr. i produktionsstøtte, som netop er blevet fordelt. Hovedparten af nye ansøgere fik dog afslag.

Foto: /ritzau/Jens Dresling

68 medier får redaktionel produktionsstøtte i 2020, og blandt dem er fire medier, som ikke har fået støtte i 2019. Det fremgår af Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside.

De fire nye støttemodtagere er de digitale nichemedier Kulturmonitor, NB-Nyt og Science Report, der alle tre blev søsat med støtte fra innovationspuljen. Samme rejse har andre startup medier været på - som f.eks. Zetland og Føljeton. Derudover har det grønlandske mediehus Sermitsiaq for første gang fået mediestøtte og tildeles 3,1 mio. kr. næste år. Det sker umiddelbart efter regeringen i Grønland på årets finanslov valgte at halvere driftsstøtten til medier, heriblandt Sermitsiaq der tidligere har modtaget 1,5 mio. kr. årligt fra den lokale støttepulje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs