MediaWatch

B.T.'s digitale chef rykker til DR

DR henter ny digital og strategisk sportsredaktør med 14 års erfaring fra B.T., hvor han senest har haft titel af digital chef.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

2. december tiltræder Michael Jensen jobbet som digital og strategisk sportsredaktør i DR. Det oplyser han selv på Twitter.

Michael Jensen kommer fra B.T., hvor han har arbejdet de seneste 14 år. Han begyndte på sportsredaktionen, blev nyhedschef i 2015 og senest digital chef i oktober 2017. Han blev uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2004.

"Efter knap 14 år hos @bt.dk er det snart slut. DR søgte en digital og strategisk sportsredaktør til DR Medier, og valget faldt på mig. Jeg glæder mig til at starte 2/12, men det er med vemod, at jeg siger farvel til en fantastisk redaktion på B.T.," skriver han i sit tweet.

I sin nye stilling som digital og strategisk sportsredaktør får han ifølge DR's stillingsopslag til posten bl.a. ansvar for den strategiske udvikling af DR's sportsdækning på tværs af tv, radio og digitale platforme – eksempelvis i forbindelse med store begivenheder som OL og fodboldslutrunder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere