MediaWatch

Teknologiens Mediehus bliver partner på tech-avis til grundskolen

I et samarbejde med Teknologipagten under Erhvervsministeriet skal Teknologiens Mediehus næste år udgive en undervisningsavis om teknologi og naturvidenskab til grundskolen.

Flere børn skal få næse for en uddannelse med teknoligisk snit med ny tech-avis. Fotoet her er fra en tech-festival sidste år i København. Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Teknologiens Mediehus skal for første gang prøve kræfter med at nå læserne i klasseværelserne rundt om på landets folkeskoler.

I et samarbejde med Teknologipagten, som er et tværministerielt initiativ, skal mediehuset næste år producere en undervisningsavis, der skal vække børns appetit på naturvidenskab og teknologi i grundskolen.

"Vi har længe gerne ville formidle vores journalistiske fokus til børn og unge, fordi det er så vigtigt, at vi får flere af dem til at vælge en teknologisk eller naturvidenskabelig uddannelse så de kan være med til at løse de udfordringer, vores samfund står over for," siger udviklingsdirektør i Teknologiens Mediehus, Mette Vindfeld Rosendahl, i en pressemeddelelse.

Med økonomisk støtte fra Ingeniørforeningen (IDA) og alliancen Engineer the Future skal tech-avisen udkomme i 90.000 eksemplarer på print næste år - suppleret med en række videoer.

Foreløbig er kun en enkelt avis på tegnebrættet, men ambitionen er at gøre det til en årligt tilbagevendende udgivelse, uddyber Mette Vindfeld Rosendahl.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere