MediaWatch

Ny erhvervsredaktør skal tegne profilen skarpere op på Berlingske Business

Efter nedlæggelsen af Berlingske Business som selvstændigt site venter et arbejde med at skære avisens erhvervsprofil mere til. Ny redaktør skal selv være med til at tegne billedet udadtil.

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Efter fire år er der tirsdag skiftedag på redaktørposten på Berlingske Business, hvor avisen henter nye kræfter til. Peter Suppli Benson stopper som erhvervsredaktør – efter i alt 11 år på erhvervsholdet – og giver kasketten videre til Thomas Bernt Henriksen, der kom til Berlingske for en måned siden som lederskribent og erhvervskommentator.

"Berlingske står et spændende sted og er ved at placere sig selv som et stærkt borgerligt medie. Det kan man ikke forestille sig uden en stærk erhvervsdækning, og at være med til at udvikle det er en fantastisk spændende udfordring,” siger Thomas Bernt Henriksen, der kom til Berlingske fra jobbet som cheføkonom og vicedirektør i tænketanken Axcelfuture, men tidligere har været en fast del af profilerne på erhvervsavisen Børsen under daværende topchef Anders Krab-Johansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs