MediaWatch

Bornholms Tidende finder ny direktør internt

Medieselskabet har kigget i egne rækker i udnævnelsen af ny adm. direktør efter forgængerens skifte til Nordjyske Medier. Rekruttering af ny ansv. chefredaktør går nu i gang.

Kim Eland overtager posten som adm. direktør for Bornholms Tidende. Foto: PR/Bornholms Tidende

Valget til posten som ny adm. direktør for Bornholms Tidende er faldet på Kim Eland, der i mere end 20 år har været økonomichef for selskabet. Det skriver mediet selv.

Direktørposten blev ledig i august, da tidligere adm. direktør og ansv. chefredaktør Søren Christensen meddelte, at han ville skifte Bornholms Tidende ud med Nordjyske Medier og posten som ansv. chefredaktør. Kort efter blev Kim Eland konstitueret på direktørposten, og det bliver altså nu gjort permanent.

"I en vigtig udviklingsperiode for Bornholms Tidende har det været vigtigt for bestyrelsen at finde en chef, som både har sine rødder på Bornholm, forstår forretningen, dens kunder og den interne kultur og samtidig er stærkt funderet i økonomistyring. Vi er derfor glade for, at Kim Eland har sagt ja til denne udfordring med at lede det bornholmske mediehus. Han skal sammen med et nyt lederteam føre forretningen ind i fremtiden, og vi ser frem til et godt samarbejde," siger Peter Vang, formand for Bornholms Tidendes bestyrelse, til mediet.

Posten som ansv. chefredaktør vil nu blive slået op, skriver Bornholms Tidende. Redaktionschef Nanna Krogh er for nuværende konstitueret på den redaktionelle toppost efter Søren Christensens afsked med medieselskabet.

Bornholms Tidende er ejet af Bornholms Tidendes Fond med Berlingske Media som minoritetsejer med 25 pct.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere