MediaWatch

Bornholms Tidende konstituerer ny direktør og chefredaktør

Det bornholmske medieselskab vil skille posterne som adm. direktør og ansv. chefredaktør ad, efter nuværende indehaver posterne er blevet hyret af Nordjyske Medier.

Søren Christensen blev i sidste uge præsenteret som kommende ansv. chefredaktør hos Nordjyske Medier. Foto: Berit Hvassum

Bornholms Tidende er på udkig efter en ny adm. direktør og en ny ansv. chefredaktør, og mediet har nu konstitueret to interne kræfter på posterne. Det skriver den lokale avis selv.

De to poster varetages i dag af Søren Christensen. Han blev i sidste uge præsenteret som kommende ansv. chefredaktør hos Nordjyske Medier med tiltrædelse i løbet af efteråret. Bornholms Tidende skriver, at Søren Christensen fratræder 1. september og har sidste arbejdsdag 16. august.

Indtil det fremtidige ledelseshold er sat, er Kim Eland, økonomichef hos Bornholms Tidende, og Nanna Krogh, mediets redaktionschef, konstitueret som hhv. adm. direktør og ansv. chefredaktør. Og planen er at skille direktøransvaret og det redaktionelle ansvar ad i fremtiden.

"Ønsket er at styrke den kommercielle del af virksomheden med fokus på abonnements- og annoncesalg samt at videreudvikle Bornholms Tidendes redaktionelle koncept med en fornyet indsats på selskabets digitale platforme," siger Peter Vang, bestyrelsesformand for Bornholms Tidende, til mediet.

Gorm Wesing Flyvholm, der frem til begyndelsen af året var direktør for North Media Aviser og i dag arbejder som konsulent, vil i de kommende måneder "bistå ledelse og bestyrelse med en driftsmæssig gennemgang af forretningen og i rekrutteringsprocessen", skriver Bornholms Tidende.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere