MediaWatch

Ørskov: 2018 gav gennembrud for digitalt abonnementssalg

Med hjælp fra en vækst på 30 pct. i det digitale abonnementssalg blev flere års nedgang i omsætningen vendt sidste år i JP/Politikens Hus - trods tab på ugeaviserne og en lussing fra finansmarkederne. Topchefen tror på, at stabiliseringen er mere end en engangsforestilling. 

Foto: Ritzau Scanpix/Linda Johansen

2018 blev hverken det bedste eller værste år i JP/Politikens Hus' historie, men alligevel repræsenterer 2018-regnskabet et vendepunkt.

Efter knap 10 år med konstant tilbagegang på toplinjen voksede omsætningen fra 2,755 mia. kr. til 2,761 mia. kr. En minimal fremgang på 6 mio. kr., der ikke desto mindre stjæler en god del af billedet, fordi den afspejler en digital abonnementsforretning, der begynder at trække op.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs