MediaWatch

Tidligere pressechef vil i Folketinget

Inger Støjbergs tidligere pressechef, Mia Tang, stiller op til Folketinget for Konservative.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Mia Tang, tidligere presse- og kommunikationschef i Integrations- og Udlændingeministeriet, stiller op som folketingskandidat for Konservative i Nordjyllands Storkreds. Det skriver Altinget.

Det er på LinkedIn, at Mia Tang selv oplyser, at hun søger ind i politik, efter at hun i slutningen af februar forlod jobbet som pressechef i ministeriet efter to et halvt år i stolen. Hun skiftede dengang fra ministeriet til et job i kommunikationsbureauet Lindskov. 

"Jeg har de vildeste sommerfugle i maven – det bliver så underligt at se mig selv på en valgplakat – men nu har jeg brugt tyve år på at fortælle om, hvad andre mener, og nu føler jeg mig klar til selv at gå på banen," skriver Mia Tang på LinkedIn.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs