MediaWatch

Børsen lægger to redaktioner sammen og skruer ned for tv-bemandingen

Sammenlægningen af to redaktioner på Børsen, der skal styrke dækningen af investorstoffet, koster to ansatte på videoredaktionen, Børsen Play, jobbet.

Foto: Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Børsen lægger to redaktioner, Penge og Play, sammen og har i den forbindelse opsagt to medarbejdere på Play-redaktionen. Det oplyser Børsens nyhedsdirektør, Nikolaj Sommer, til MediaWatch.

Pengeredaktionen dækker investering og privatøkonomi på skrift, mens Børsen Play dækker aktiemarkedet i levende billeder. De to redaktioner bliver lagt sammen i en manøvre, der skal styrke dækningen af investor og aktiemarked, men mindre i den videobaserede form, som Play hidtil har stået for.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs