MediaWatch

Børsen lægger to redaktioner sammen og skruer ned for tv-bemandingen

Sammenlægningen af to redaktioner på Børsen, der skal styrke dækningen af investorstoffet, koster to ansatte på videoredaktionen, Børsen Play, jobbet.

Foto: Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Børsen lægger to redaktioner, Penge og Play, sammen og har i den forbindelse opsagt to medarbejdere på Play-redaktionen. Det oplyser Børsens nyhedsdirektør, Nikolaj Sommer, til MediaWatch.

Pengeredaktionen dækker investering og privatøkonomi på skrift, mens Børsen Play dækker aktiemarkedet i levende billeder. De to redaktioner bliver lagt sammen i en manøvre, der skal styrke dækningen af investor og aktiemarked, men mindre i den videobaserede form, som Play hidtil har stået for.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs