MediaWatch

Tidligere Børsen-profil bliver cheføkonom hos tænketank

Tænketanken Axcelfuture har ansat dagbladet Børsens tidligere debatredaktør og økonomiske kommentator, Thomas Bernt Henriksen, som ny vicedirektør og cheføkonom.

Managing Partner Christian Schmidt-Jacobsen fra Axcel (tv), sammen med cheføkonom Thomas Bernt Henriksen, der nu rykker til Axcelfuture; hvor Joachim Sperling (th) er direktør. | Foto: PR

Kort tid efter sit exit skifter Børsens mangeårige profil, erhvervskommentator og debatør Thomas Bernt Henriksen titel og arbejdsgiver.

Den partipolitisk uafhængige tænketank Axcelfuture har ansat Thomas Bent Henriksen som ny vicedirektør og cheføkonom, oplyser Axcelfuture i en pressemeddelelse.

Gennem 16 år var Thomas Bernt Henriksen ansat på dagbladet Børsen – først som økonomisk redaktør og siden som debatredaktør og politisk kommentator. Inden Børsen var han afdelingsdirektør i Danske Markets, hvor han blandt andet var ansvarlig for markeds- og valutaanalyser. Han blev uddannet cand. polit. i 1993.

"Med Thomas Bernt Henriksen får vi tilført en af Danmarks stærkeste erhvervsøkonomiske profiler. Thomas skal levere skarpe analyser af, hvad investeringer og ny teknologi betyder for vores produktivitet, beskæftigelse og velfærd, og det er der ikke mange, der kan gøre så godt som han,” siger Christian Frigast, der er formand for Axcelfuture, i meddelelsen.

Axcelfuture blev stiftet i 2012 af medarbejdere fra kapitalfonden Axcel, der især har gjort sig bemærket på at have børsnoteret smykkeproducenten Pandora.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs