MediaWatch

"Vi har trukket det korteste strå"

Ønsket om nye kræfter og endnu tættere fokus på medieforretningen kostede i går Lasse Bolander formandsposten i Nordjyske Medier. Vemodigt og ærgerligt, men det er ejerens ret at gøre, siger den nu forhenværende formand.

Efter otte år stopper Lasse Bolander som formand for Nordjyske Medier. Han er desuden formand for dagbladet Information og for Coop | Foto: /ritzau/Daniel Hjorth

Nordjyske Mediers ejere gjorde i går kort proces og skilte sig på en ekstraordinær generalforsamling af med hovedparten af bestyrelsen i driftselskabet.

Seks af ti medlemmer er fra den ene dag til den anden fortid i det regionale medieselskab, herunder formanden gennem otte år, Lasse Bolander og fem øvrige af i alt ni medlemmer. I stedet har bestyrelsen for ejerselskabet Nordjyske Holding, der forbinder fondene bag Nordjyske Medier og driftselskabet, foreløbig overtaget de ledige stole. Det sker for at viske tavlen ren og rekruttere nyt blod til formandsposten, forklarede formand for Nordjyske Holding, Jørgen Kjær Jacobsen, mandag til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs