MediaWatch

Nordjyske sælger Bazoom og flere portaler til digital direktør

Digital direktør i Nordjyske Medier forlader mediehuset og overtager fire digitale forretninger, heriblandt trafikmotoren Bazoom, som Nordjyske købte for tre år siden. Mediehuset vil fokusere kerneforretningen yderligere.

Foto: PR/Nordjyske Medier

Nordjyske Medier zoomer yderligere ind på den regionale kerneforretning og sælger fire digitale forretningsområder fra, heraf klikmaskinen Bazoom. Det fremgår af en meddelelse.

Køberen er nuværende direktør for Nordjyske Mediers digitale forretningsudvikling, Kenneth Andersen, som samtidig stopper i Nordjyske Medier for at drive de digitale forretninger videre i et nyt selskab Heymate ApS i partnerskab med Christoffer Hübertz. De to har begge en fortid i iværksættermiljøet og fra online virksomheder som Ebay.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs