MediaWatch

Der Nordschleswiger får milliontilskud på finansloven

Avisen, der henvender sig til det tyske mindretal i Sønderjylland, får de kommende fire år statsligt tilskud på finansloven. Planlagt beskæring af Forbrugerrådet Tænks støtte er taget af bordet.

Finansminister Kristian Jensen (V) præsenterede fredag den finanslov for 2018, som regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om. | Foto: /ritzau/Andreas Haubjerg

Der Nordschleswiger kan se frem til en ekstra økonomisk indsprøjtning de kommende år. Regeringen og Dansk Folkeparti har nemlig afsat midler til mediet, der henvender sig til det tyske mindretal i Sønderjylland, i finansloven, der faldt på plads i går, fredag.

I 2018 og 2019 får avisen et tilskud på 1,7 mio. kr. årligt, og beløbet stiger til 2,3 mio. kr. årligt i 2020 og 2021. Tilskuddet gives "med henblik på elektronisk formidling for det tyske mindretal," fremgår det af finansloven.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs