MediaWatch

Finanslov sikrer fortsat støtte til Døvefilm

Planerne om at fjerne støtten til Døvefilm er pakket sammen, og selskabet får de kommende år statsligt tilskud på omtrent samme niveau som hidtil.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Opdateret kl. 14.47 med oplysning om genansættelser - Der var egentlig lagt op til, at Døvefilm skulle miste sin statslige støtte på omkring 7 mio. kr. årligt. Men besparelsen er pillet ud af den finanslovsaftale, som regeringen og Dansk Folkeparti blev enige om i går, fredag.

Selvom Døvefilm, der producerer tv til døve, altså også fremover kan se frem til et statsligt tilskud, så vil støtten falde hen over de kommende fire år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs