MediaWatch

Ny eventplatform vil øge investeringerne i kreative virksomheder

Nephew-guitarist vil sammen med fonde og organisationer holde en række events, hvor målet er at øge investorernes interesse for at skyde penge i den kreative del af det danske marked.

Kristian Riis er gået sammen med blandt andre Dansk Erhverv og Vækstfonden for at sætte skub i investeringerne. | Foto: Volcano/PR

Den danske kreative branche har et langt større potentiale, end den udlever i øjeblikket. Problemet er manglende investeringer, og det går ud over eksporten.

Det mener den tidligere Nephew-guitarist og iværksætter Kristian Riis. Sammen med Industriens Fond, Vækstfonden, Dansk Erhverv og banken Lunar lancerer han derfor platformen Danish Creative Industries (DCI), hvor ambitionen er at gøre afstanden kortere mellem investorer og kreative virksomheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs