MediaWatch

Ritzau Finans skifter navn til Marketwire efter opkøb

Godt otte måneder efter JP/Politikens Erhvervsmedier købte det finansielle nyhedsbureau, bliver Ritzau Finans til Marketwire og kridter banen op til den vækstdagsorden, der blev varslet ved overtagelsen.

Redaktionen på 14 journalister er uændret, men navnet skiftes ud på nyhedsbureuet, som blev købt af JP/Politiken i januar | Foto: Stine Bidstrup

Efter ejerskiftet i begyndelsen af året klipper Ritzau Finans nu brandmæssigt navlestrengen til den tidligere ejer, Ritzaus Bureau, og skifter navn til Marketwire. Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Det finansielle nyhedsbureau blev i januar købt af JP/Politikens Erhvervsmedier. Efterfølgende er holdet på 15 ansatte brudt op fra den hidtidige matrikel og er rykket ind hos den nye ejer i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København Med navneskiftet er der sadlet op til næste kapitel, siger direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs