MediaWatch

ViacomCBS og Discovery tager største fald nogensinde

Den voldsomme kursderoute for medie- og underholdningskoncernerne ViacomCBS og Discovery fortsatte i fredagens handel.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

Fredag endte ViacomCBS- og Discovery-aktierne med deres største fald for en enkelt handelsdag nogensinde.

ViacomCBS faldt 27,3 pct. til 48,23 dollar, og Discovery dykkede 27,5 pct. til 41,90 dollar.

Det skete, efter at Wells Fargo sluttede sig til koret af finanshuse, der har travlt med at fortælle, at aktierne er overvurderede.

Wells Fargo sænkede fredag sin anbefaling af Discovery til "ligevægt" fra "overvægt", og anbefalingen af ViacomCBS blev skruet ned til "undervægt" fra "ligevægt".

Derouten er kommet, efter at aktierne i løbet af den foregående periode var steget voldsomt. ViacomCBS sluttede i mandags i rekorden 100,34 dollar, og Discovery endte fredag i sidste uge i 77,27 dollar - ligeledes en rekord.

I denne uge har en række analytikere dog sænket anbefalingerne og udtrykt stor usikkerhed omkring værdisætningen af de to aktier, som vurderes at være blevet pumpet alt for langt op.

Udsalget begyndte mandag, efter at ViacomCBS annoncerede et stort aktiesalg.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs