MediaWatch

Læsertal: Gratis taber højde

Markedsandele udregnet som procent af det samlede læsertal. Hverdagsaviser 2. og 3. kvartal i de respektive år.Gruppen "Gratis" udgøres af Urban, MetroXpress og 24timer.Gruppen "Betalt" udgøres af Jyllands-Posten; Berlingske Tidende, Politiken, Eksttra Bladet, B.T., Børsen, Information, Kristeligt Dagblad,  Erhvervsbladet og Licitationen.Kilde: Index Danmark/Gallup.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs