MediaWatch

TV 2-journalist bliver ny presserådgiver for minister

Udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) henter sin nye presserådgiver fra TV 2's Christiansborg-redaktion.

Ulla Tørnæs, udviklingsminister (V). | Foto: /ritzau/Jens Dresling

TV 2-journalisten Karen Clement bytter sin stilling ud og bliver efter årsskiftet ny presserådgiver for udviklingsminister Ulla Tørnæs (V). Det skriver Karen Clement selv på Twitter.

Hun har siden 2015 været politisk journalist på TV 2 og en del af stationens Christiansborg-redaktion. Forud for dette har Karen Clement arbejdet som politisk journalist på det daværende Berlingske Nyhedsbureau, hvortil hun skiftede fra Radio24Syv.

Tidligere har hun desuden været ansat i Mellemfolkeligt Samvirke. Hun er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2008.

Udpegelsen sker desuden få måneder efter, at Ulla Tørnæs udnævnte ny spindoktor i skikkelse af Steffen Thorøe, der kom fra en stilling som seniorrådgiver hos Finans Danmark, der er interesseorganisation for banker og realkreditinstitutter.

 

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs