MediaWatch

Ny morgenvært på TV 2 News

Lasse Sjørslev bliver fra januar ny morgenvært på TV 2 News sammen med Karin Cruz Forsstrøm.

Den 37-årige Christiansborg-reporter Lasse Sjørslev på TV 2 er udpeget til at være ny vært på TV 2 News, hvor han skal være morgenvært sammen med Karin Cruz Forsstrøm – formentlig i begyndelsen af det nye år.
 
Lasse Sjørslev kom til TV 2 News i 2006, et par måneder før, kanalen gik i luften. Han var en af kanalens live-reportere i det første år, bl.a. ved News’ breaking news-dækning af rydningen af Ungdomshuset i marts 2007.

Før valget i 2007 blev Lasse Sjørslev politisk reporter på TV 2, og han har nu arbejdet på Christiansborg-redaktionen i fire år, der bl.a. har budt på tre forskellige partiledere i statsministerstolen.

Før tiden på TV 2 News og TV 2|Nyhederne arbejdede han bl.a.
på TV 2/ Lorry og Berlingske.

Lasse Sjørslev afløser Brian Lindhoff, der påtog sig at holde værtsstolen varm, indtil der var fundet en permanent afløser for Mark Stokholm, der gik til DR1 tidligere på året. Brian Lindhoff vender tilbage til jobbet som primært live-reporter.
 

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs