MediaWatch

Plummer tænker på medier

Tidligere DR-generaldirektør Kenneth Plummer dukker så småt op igen på mediescenen med stadig flere bestyrelsesposter, men tænker også på film og tv.

DR's tidligere generaldirektør Kenneth Plummer vil kunne træffes i flere af medieselskabernes bestyrelseslokaler fremover - i hvert fald hvis det står til ex-generaldirektøren selv.

Efter han forlod DR i 2010, har han opdyrket en karriere som bestyrelsesmedlem og entreprenør, hvilket passer ham bedst på nuværende tidspunkt i hans liv, siger han til MediaWatch.

”Jeg er p.t. indtrådt i syv virksomhedsbestyrelser, hvoraf tre er inden for medieområdet. Men med min mangeårige medieerfaring, og gode resultater fra Disney, Mattel, Egmont, Nordisk Film og DR, håber jeg, at få yderligere udfordringer på bestyrelsesniveau - også inden for medieområdet – i de kommende år,” siger han.

Kenneth Plummer er indtrådt i selskabet Citrus Media som "engageret bestyrelsesformand", og i M2Film, som er et reklamefilmproduktionsselskab, hvor han er ”arbejdende” bestyrelsesmedlem.

Desuden er han medejer og bestyrelsesformand i Paludan & Plummer, som er et opstartsprojekt indenfor mobil og online.

Plummer er også engageret i et par spillefilmsprojekter samt i et tv-formatprojekt, som det er for tidligt at fortælle om, siger han.
 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs