MediaWatch

SBS TV mister erfaren underholdningschef

SBS’ underholdningschef gennem ti år, Maria Thastum, har fået nyt job som programdirektør på produktionsselskabet STV.

SBS’ underholdningschef gennem ti år, Maria Thastum, går mod nye udfordringer. Hun tiltræder i det nye år et job som programdirektør på produktionsselskabet STV.

“Jeg har nydt hele min tid på SBS med gode og nære kollegaer både internt på SBS og i det danske produktionsmiljø. Jeg håber fortsat på at komme til at arbejde for SBS - bare fra den anden side af bordet,” siger Maria Thastum, der har stået bag en lang række Kanal 4 og Kanal 5 programmer, senest bl.a. "4 stjerners middag", "Wipeout” og ”Danmarks næste Topmodel”.

Carina Simons, programchef for SBS TV er gået i gang med at lede efter en erstatning for Maria Thastum.

"Jeg havde håbet på et længere samarbejde, da det er en yderst kompetent person, som vi nu skal ud og finde en erstatning for," siger Carina Simons, der indtil en ny redaktør er fundet, vil være kontaktperson på Maria’s projekter.

- PFL

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs