MediaWatch

Politikens Lokalaviser udnævner ny chef

Ti af de svenske ugeaviser i Politikens Lokalaviser får ny chef i Claus Andreassen.

Claus Andreassen (46) tiltræder som regionschef for Lokaltidningen i Skåne Öst og Blekinge, som er en del af Politikens Lokalaviser.

Han kommer fra en stilling som projekt- og udviklingschef i Politikens Lokalaviser, hvor han senest har arbejdet med Politikens Lokalavisers nyindkøbte ugeaviser i Syd- og Sønderjylland, skriver selskabet i en meddelelse.

Claus Andreassens nye ansvarsområde bliver titlerne i områderne Svedala, Österlen, Kristianstad, Hässleholm og Blekinge. Det drejer sig om i alt ti udgivelser med et samlet oplag på 203.800 eksemplarer.

I går sagde Politikens Lokalaviser farvel til chefen for de svenske aviser Thomas Minnhagen, som led i en effektivisering af organisationen.

- TBH

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs