MediaWatch

Ny programchef til SBS TV

Carina Simons er ansat som ny programchef hos SBS TV, der tæller tv-kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6'eren og The Voice TV. Sammen med tre redaktører skal Carina Somins stå for styring og indkøb af alle egenproduktioner. Desuden skal hun også stå for samarbejdet med alle de produktionsselskaber, som SBS TV arbejder sammen med.

Carina Simons er ansat som ny programchef hos SBS TV, der tæller tv-kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6'eren og The Voice TV. Sammen med tre redaktører skal Carina Somins stå for styring og indkøb af alle egenproduktioner. Desuden skal hun også stå for samarbejdet med alle de produktionsselskaber, som SBS TV arbejder sammen med. Ansættelsen ligger i forlængelse af SBS TV's beslutning om at indgå preferred vendor-lignende aftaler med en håndfuld produktionsselskaber.

”SBS vil i fremtiden benytte færre samarbejdspartnere blandt produktionsselskaberne, hvilket sker ud fra et ønske om at styrke samarbejdet og den indbyrdes forståelse. Carina har gennem sin solide erfaring i det danske produktionsmiljø vist, at hun har stor forståelse for skabe gode resultater,” siger programdirektør på SBS, Peter Rosberg, i meddelelsen.

Carina har tidligere gjort karriere i udlandet, men har siden sin hjemkomst primært beskæftiget sig med tv-branchen, bl.a. som formatdistributør samt business manager/HR Chef hos Easy Film, hvor hun også var medejer. Hun har senest fungeret som selvstændig konsulent og servicepartner for Scion DTU, hvor hun supportede opstartsvirksomheder indenfor salg og HR.

- CT

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs