MediaWatch

Kenneth Christensen kvitter Canal Digital

Direktør Kenneth Christensen har efter knap ti år valgt at stoppe i Canal Digital Kabel-TV. "Jeg har været glad for de mange år i Canal Digital og haft en fantastisk tid med kollegaer der er i virksomheden,"  siger Kenneth Christensen i en intern meddelelse.

Direktør Kenneth Christensen har efter knap ti år valgt at stoppe i Canal Digital Kabel-TV.

"Jeg har været glad for de mange år i Canal Digital og haft en fantastisk tid med kollegaer der er i virksomheden,"  siger Kenneth Christensen i en intern meddelelse.

Kenneth Christensen var i de senere år især optaget af at bane vejen for det mulige salg af Canal Digitals kabel-tv forretning samtidig med, at Konkurrencestyrelsen arbejdede på at vurdere lovligheden af et eventuelt Stofa-opkøb af Canal Digital-forretningen.

"Det vil sige beholde kunderne i forretningen og aflevere såvel kunder som medarbejdere på en pæn måde til Stofa,"  siger han til Mediawatch.

Konkurrencestyrelsen vendte som bekendt overraskende tommelfingeren nedad til opkøbet.

"Missionen er fuldført - med undtagelse af en meget vigtige brik - overdragelsen til Stofa," siger Kenneth Christensen, der på den baggrund er klar til at undersøge, hvad der ellers byder sig af udfordringer i branchen. 

"Jeg kan sagtens se mig selv blive i branchen. I første omgang starter min nye hverdag op med at tilbyde kortsigtede afgrænsede indkøbs- og projektopgaver. På den længere bane skal jeg naturligvis igen være aktiv igen i en virksomhed, hvor der er store udfordringer".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs