MediaWatch

Gaardbo til TV 2 News

TV 2 News henter endnu en erfaren vært til kanalen. Jens Gaardbo, 54, vender efter næsten 10 års tv-pause tilbage til skærmen som nyhedsvært på TV 2 News per 1. september.

TV 2 News henter endnu en erfaren vært til kanalen.

Jens Gaardbo, 54, vender efter næsten 10 års tv-pause tilbage til skærmen som nyhedsvært på TV 2 News per 1. september.

"Jeg har gennem lang tid vidst, at jeg ville have journalistik ind i mit liv igen, men det skulle være på en måde, der gav mening, og som havde noget klassisk i sig. Når TV 2 News så inviterer mig ind, trækker det voldsomt i mig. TV 2 News er samfund og verden døgnet rundt. Det er både vitalitet og tyngde. Det er præcist, hvad jeg føler, jeg skal ind i. Jeg håber, min efterhånden erfaringsramte person kan bidrage godt, siger Jens Gaardbo i en pressemeddelse.

Og netop "erfaringsramt" er et plusord for kanalchef på TV 2 News, Mikkel Hertz.

"Jens Gaardbo var Danmarks ”Mr. News”, længe inden TV 2 News blev opfundet. Jens var en meget stærk og engageret formidler og en formidabelt dygtig interviewer, da han var vært på TV 2 Nyhederne i 1990’erne. Siden har han hentet erfaring med både ledelse og i kommunikationsbranchen, så pennen og tungen er kun blevet skarpere. Jens Gaardbo bliver ubetinget en meget stor gevinst for TV 2 News," siger Mikkel Hertz i meddelelsen.

Jens Gaardbo har en lang karriere på TV 2 bag sig - han var nyheds- og aktualitetsvært på TV 2 frem til 1997, hvor han blev TV 2's tredje nyhedschef. I 2003 forlod han TV 2 for at arbejde i kommunikationsbranchen, men forlader nu partnerskabet i kommunikationsbureauet KasterGaardbo A/S, som drives videre af de to øvrige partnere.

TV 2 News har jævnligt hentet værter til med stor journalistisk erfaring og tyngde - som DR's tidligere chef for TV-Avisen, Susanne Hegelund og tidligere korrespondent for TV 2 Nyhederne, Allan Silberbrandt.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs