MediaWatch

Ny bladdirektør på Jyllands-Posten

Jyllands-Posten får ny bladdirektør.

Jyllands-Posten får ny bladdirektør.

Claus Hovge Andersen, 44, tager over efter Klaus Høeg-Hagensen, der efter tre år på posten og 16 år i virksomheden har valgt at skifte til en stilling uden for Jyllands-Posten. Det skriver JP/Politikens Hus i en pressemeddelelese.

Claus Hovge Andersen kommer fra en stilling som administrerende direktør for Den Blå Avis A/S. Han har arbejdet i eBay Classifieds Group siden dennes overtagelse af BilBasen og Den Blå Avis A/S i oktober 2008. Forinden var han fra 2005 administrerende direktør for BilBasen. Han har i de seneste 12 år beskæftiget sig med ecommerce og it.

”Vi er stolte over, at det er lykkedes at knytte Claus Hovge Andersen til Jyllands-Posten. Med sin store kompetence på ikke mindst det digitale område er han den helt rette til at forestå de kommende års multimediale videreudvikling af Jyllands-Posten,” siger ansvarshavende chefredaktør Jørn Mikkelsen, Jyllands-Posten.

Han suppleres af Claus Hovge Andersen:

”Jeg er beæret over at komme til at arbejde i en af Danmarks store medievirksomheder. Jyllands-Posten har en lang historie og er en veldrevet, velkonsolideret virksomhed med et stærkt produkt. Det giver mange muligheder for at præge udviklingen og sætte nye standarder i det danske medielandskab i fremtiden.”

Claus Hovge Andersen, der bor i Århus, tiltræder den 1. september. Som bladdirektør får han det øverste kommercielle ansvar for Jyllands-Postens samlede aktiviteter. Klaus Høeg-Hagensen slutter ved udgangen af juli.

- MW

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs