MediaWatch

Ny programdirektør hos SBS TV

Peter Rosberg bliver den nye direktør for programafdelingen på SBS TV. Peter Rosberg, der blev udnævnt til programplanchef, da Anne Stig Christensen forlod SBS i februar, får nu hendes job. Det indebærer ansvaret for egenproduktioner, programindkøb, sport og programplanlægning.

Peter Rosberg bliver den nye direktør for programafdelingen på SBS TV.

Peter Rosberg, der blev udnævnt til programplanchef, da Anne Stig Christensen forlod SBS i februar, får nu hendes job. Det indebærer ansvaret for egenproduktioner, programindkøb, sport og programplanlægning.

Samtidig søger SBS en ny programchef, der får overordnet ansvar for egenproduktioner, specielt med henblik på økonomi, aftaler og overordnet ledelse af egenproduktionsafdelingen og værter.

“Vi ønsker at styrke vores programafdeling med en programchef, der er rustet til at møde fremtidens udfordringer, hvor vores programaktiviteter i langt højere grad end i dag skal integreres med vores salgs-, marketing- og online-aktiviteter,” siger Peter Rosberg, der regner med at have en ny person klar hurtigst muligt.
 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs