MediaWatch

Gong ansætter Stine Enevoldsen og Hanne Groth

Produktionsselskabet Gong ansætter to nye medarbejdere, skriver selskabet i en pressemeddelelse. Hanne Groth, der kommer fra Mastiff er ny produktionschef, mens Stine van der Sterren Enevoldsen som ny producent kommer til at indgå i Gongs ledelsesgruppe og stå i spidsen for nye produktion og udvikling af kommende programmer.

Produktionsselskabet Gong ansætter to nye medarbejdere, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Hanne Groth, der kommer fra Mastiff er ny produktionschef, mens Stine van der Sterren Enevoldsen som ny producent kommer til at indgå i Gongs ledelsesgruppe og stå i spidsen for nye produktion og udvikling af kommende programmer.

Stine van der Sterren Enevoldsen kommer fra en stilling som producent hos Sand TV, hvor hun blandt andet har arbejdet med 'De Unge Mødre' og 'Singleliv' til Kanal 4 og stået bag temalørdage til DR2. Hanne Groth har været ansat som produktionschef hos Mastiff, Freeport Media, og Look Entertainmen

Hanne Groth flyttede fra Mastiff til Gong den 1. maj 2011, mens Stine van der Sterren Enevoldsen rykker fra Sand TV til Gong den 1. juni 2011.

- MS

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs